Prop d’un centenar de persones es concentren davant l’Ajuntament en suport a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell

Prop d’un centenar de persones es van concentrar ahir davant l’Ajuntament de Castellbisbal en suport a Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya i que avui ha de declarar davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per la votació a l’organ que presideix d’una declaració rupturista amb Espanya.

Publicitat

La concentració, convocada per l’Assambla Nacional Catalana com a prèvia local a la que avui s’ha produit a les portes del TSJC, va començar amb unes breus paraules de la líder de l’ANC local, Glòria Comellas.

Seguidament, l’alcalde, Joan Playà, va llegir el manifest de suport a Carme Forcadell criticant la politització de la justícia i que es persegueixi a càrrecs electes per permetre debats parlamentaris com el que es va celebrar al Parlament de Catalunya.

Publicitat

Playà, a més, ha participat avui en la concentració d’alcaldes de l’Associació de Municipis per la Independència celebrada a Barcelona i que ha acompanyat Forcadell des del Parlament de Catalunya al TSJC. En total s’hi han reunit més de 400 alcaldes, segons les dades facilitades per l’AMI.

Publicat el 16 de desembre de 2016 a les 10:00 per Vicenç Moliné

Author: Vicenç Moliné