Prop de 400 infants entreguen les cartes als Reis Mags amb mesures de seguretat per evitar contagis

La cavalcada dels Reis Mags d’enguany no ha estat possible pel perill de propiciar contagis de Covid-19. Malgrat això, ses majestats no van voler deixar passar l’ocasió de rebre en persona les cartes dels prop de 400 infants que van reservar cita previa a alguna de les sis haimas que van instal·lar a diferents punts del municipi.

Publicitat

Els infants van poder saludar als reis als patis de l’escola Montserrat i l’Institut-Escola Les Vinyes, així com a Costablanca, a Can Santeugini, a Can Costa i a Comte de Sert, amb la col·laboració en l’organització de les entitats que tradicionalment participen en la cavalcada acompanyant les carrosses.

Les mesures per evitar contagis, com deixar passar als infants d’un en un, van fer necessari repartir les audiències en tres dies, el 3, 4 i 5 gener, esgotant-se la majoria d’horaris, especialment a les dues haimes del nucli urbà, en la web habilitada per fer les reserves.

Publicitat

L’entrega de cartes als Reis Mags, juntament amb el Tió organitzat per l’Esplai Gatzara, han estat dels pocs actes populars que enguany s’han pogut mantenir de forma presencial, tot i que adaptats, degut a la situació de pandèmia que vivim.