Prop de 300 persones es concentren a la Plaça de l’Església en rebuig a la sentència contra els líders independentistes

Prop de 300 persones es van concentrar ahir al vespre a la Plaça de l’Església per protestar amb una cacerolada contra la sentència del Tribunal Suprem que condemna als líders independentistes presos a entre 9 i 13 anys de presó per l’organització de l’1 d’Octubre i fets relacionats amb aquella data.

Publicitat

La concentració, convocada a través de missatges a les xarxes socials i Whatsapp, va començar amb una intensa caçerolada per acabar amb consignes demanant la llibertat dels detinguts.

Per la seva banda, l’Ajuntament va convocar una reunió amb tots els partits polítics amb representació al Ple per valorar la resposta institucional a la sentència. En la reunió, on van participar tots els grups excepte Ciutadans, es va decidir incloure una moció en el Ple extraordinari que s’ha de celebrar dijous a les 8:30 del matí per sortejar les meses electorals de les eleccions del 10 de Novembre. La moció, segons ha avançat l’Ajuntament en un comunicat, “demana l’amnistia per a les persones condemnades i defensa el dret d’autodeterminació”.

Publicitat

Author: Vicenç Moliné