Prop de 270 infants fan cagar el Tió el dia de Nadal al pati de l’Esbarjo

Uns 270 infants van fer cagar el Tió que l’Espali Gatzara organitza cada any pel dia de Nadal i que s’ha mantingut malgrat la situació de pandèmia que vivim.

Publicitat

L’acte es va traslladar de la Plaça de l’Esglèsia, on s’havia fet sempre, al pati de l’Esbarjo, per aprofitar el recinte tancat per controlar l’aforament. Els infants, que havien d’haver concertat hora previament, van accedir al recinte per fer cagar el tió només amb germans o cosins de la seva bombolla de convivència.

Les mesures de seguretat es van completar amb controls de temperatura a l’entrada, ús de gel hidroalcohòlic a l’entrar i sortir i la recomanació de portar el bastó de casa.

Publicitat

El Tió d’enguany va cagar un barret de llana de diversos colors  amb el que, a més a més, els participants podien fer-se una foto al “photocall” de l’esplai.

El Tió de l’Esplai Gatzara ha estat dels pocs actes del tradicional Cicle de Nadal que s’han mantingut gairebé inalterats per la situació actual, després que l’ajuntament aprovés el protocol de mesures presentat per l’equip de l’entitat amb l’objectiu de garantir la seguretat dels participants.