Possibilitat de neu a Castellbisbal de cara als propers dies

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha activat en fase d’alerta el pla neucat per previsió de precipitacions en forma de neu al llarg de tot el territori català des d’aquesta tarda-vespre, i fins dimecres al migdia.

Publicitat

Tal com es desprèn dels mapes de previsió de risc meteorològic el Vallès Occidental, la nostra comarca, es mostra amb un risc moderat de nevades per aquesta tarda-vespre, on s’hi podrien veure algunes volves aquesta nit, tot i que difícilment esdevinguin precipitacions destacables.

De cara a demà a la tarda-vespre podria començar a nevar de nou dins l’àrea geogràfica de Castellbisbal, precipitacions que segons els mapes arribarien al seu punt màxim dimecres al matí quan es preveu que les precipitacions puguin ser en forma de neu a pràcticament arreu de Catalunya.

Publicitat

L’Ajuntament de Castellbisal, que recentment va adquirir un remolc per escampar sal en cas de nevada, també ha activat el seu pla d’emergències per nevades.


Davant la previsió de neu, es recomana seguir alguns consells de seguretat, com planificar els trajectes i informar-se de l’estat del trànsit, així com conduir amb precaució o evitar que els més petits i més grans estiguin a l’exterior.

 

  Share:

Author: Albert Miralles