Tribuna politica

Política progressista i transversal: nous lideratges

Fruit de l’evolució de Convergència Democràtica que passa de l’autonomisme al sobiranisme, i finalment a l’independentisme, el Juliol de 2016 neix el Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), un partit demòcrata, independentista, catalanista, progressista, europeista i humanista.

Publicitat
farmacia-m-castelana

Som un partit que defensa un estat català independent en forma de república i que representa la centralitat política i social. El nostre funcionament intern és plenament democràtic on els associats determinem la decisió dels posicionaments ideològics i l’elecció dels candidats tant a nivell intern com extern.

A les darreres eleccions del 21 de desembre el partit es planteja presentar-se com una llista excepcional, de caràcter transversal, que supera l’esquema de partits i es presenta amb la fórmula de Junts x Catalunya. És una candidatura integrada per persones amb sensibilitats polítiques i trajectòries professionals i personals diverses que han decidit sumar forces per respondre al que demanen els ciutadans.

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

El Partit Demòcrata de Castellbisbal estem impregnats d’aquesta manera de fer, ens agrada la transversalitat, la pluralitat, i ens definim com un partit obert, permeable i transparent, capaç d’adaptar-se als canvis constants i ràpids que defineixen les societats modernes.

Per això valorem la possibilitat de proposar el projecte de Junts x Catalunya – Castellbisbal a les properes eleccions municipals  i convidem a tots els qui compartiu aquests valors a apropar-vos, conèixer i participar del nostre projecte municipal.

Podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic a pdecatcastellbisbal@gmail.com, seguir-nos a través de les xarxes socials de facebook (Partit Demòcrata de Castellbisbal), twitter (@pdcastellbisbal) i instagram (pdecatcastellbisbal), o venir-nos a veure tots els dimarts a les 20.00h al local del qual disposem al Carrer Sant Marc nº11 (antic dispensari).

Publicat el 26 de Febrer de 2018 a les 9:30 per la secció local del PDeCAT

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top