La Policia Nacional suspèn l’expedició del DNI a Castellbisbal “per motius de seguretat”

Entrada a lAjuntament de Castellbisbal

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

La Policia Nacional ha suspès provisionalment l’expedició del DNI a Castellbisbal, segons ha informat l’Ajuntament de Castellbisbal. Fonts del consistori han explicat que segons els ha fet arribar la Secretaria Regional de la Prefectura Superior de Policia de Barcelona, ho fa “per motius de seguretat”.

Així s’ha hagut d’anular la propera visita d’un equip d’agents de la Policia Nacional per emetre DNI als veïns de Castellbisbal sense que aquests s’haguéssin de desplaçar a altres municipis, prevista pel 18 d’octubre. “L’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament contactarà amb totes les persones que tenien hora demanada per anul·lar la visita”, ha apuntat l’Ajuntament, que no ha indicat quan es reprendrà aquest servei.

Publicitat
Dental Gaudi

Segons han explicat des de l’Ajuntament, no han rebut cap més explicació sobre l’interrupció d’aquest servei, que s’ha anul·lat de forma generalitzada a tot Catalunya, ni quan tenen previst reprendre’l.

Els agents de la Policia Nacional, juntament amb els de la Guàrdia Civil, van ser uns dels protagonistes del passat 1 d’Octubre arreu de Catalunya, on van realitzar nombroses actuacions per impedir el referèndum convocat per la Generalitat, moltes vegades fent ús de la violència contra les persones que protegien els col·legis electorals.

Publicat el 5 d’Octubre de 2017 a les 9:00 per Vicenç Moliné

 

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top