Policia Local i Mossos preparen la campanya de Nadal

IMG-20131121-WA0000La Policia Local i els Mossos d’Esquadra ja tenen a punt els dispositius especials per a la campanya de Nadal, època en que l’augment del consum fa que els comerços acumulin en caixa quantitats considerables d’efectiu.

Publicitat

A nivell local, la campanya serà una repetició de la de l’any passat, que des de la regidoria de seguretat asseguren va tenir una molt bona acollida entre els comerciants.

Aquests rebran un número de telèfon exclusiu per a ells i que els permetrà contactar directament amb la patrulla que estigui de servei al centre del poble, sense haver de passar per la centraleta de la comissaria.

Publicitat

Aquesta atenció personalitzada es complementarà amb un augment de les patrulles per les zones comercials del poble. “No només pels carrers del centre sinó per tots els nuclis comercials del municipi, recalquen des del consistori.

Pel que fa als Mossos d’Esquadra, el cos de policia també intensificarà les patrulles per les zones comercials al mateix temps que repartirà un tríptic entre els comerciants amb consells com repassar i extremar les mesures de seguretat o evitar acumular grans quantitats de diners en efectiu així com consells pràctics per als pagaments amb targetes de crèdit o davant la sospita d’un pagament amb bitllets falsos.

Publicat el 21 de novembre de 2013 a les 13:00 per Vicenç Moliné