Poden els arbres de la Plaça de l’Església de cara a Festa Major

wpid-wp-1439388623731.jpgLa Brigada Municipal ha podat aquest matí els arbres de la Plaça de l’Església de cara als actes de la Festa Major. L’actuació, que cada any es realitza en menor mesura per acondicionar l’espai de davant l’Escola de Música, on s’ubiquen els concerts, ha incidit enguany en l’altre extrem de la plaça, on els dos arpres més propers al Carrer Major i al Pi i Maragall han perdut part de les seves copes.

Publicitat

El motiu principal, segons han confirmat des de l’Ajuntament, és que el primer dia de Festa Major, tant per al pregó com per al Tractor Trànsit, es farà una projecció a tota la façana de l’edifici on s’ubica la sucursal del BBVA.

Amb la poda, el projector podrà cobrir d’imatges tota la façana i, a més, es millorarà la visibilitat per veure l’exhibició castellera de diumenge. En aquesta línia, des de l’àrea de Cultura s’ha apuntat que la poda, que també ha afectat en menor mesura la resta d’arbres de la Plaça, també permetrà millorar la visibilitat per a actes com els Gegants o l’Empaitafoc.

Publicitat

L’actuació, pel seu volum i les seves característiques, ha despertat molta curiositat durant el matí i des del consistori reconeixen que “pot ser que hagi anat una mica massa enllà”, en referència als dos arbres que més s’han retallat. Malgrat tot, han assegurat que els experts en jardineria del consistori han garantitit que “en cap cas s’ha fet malbé l’arbre”.

 

Publicat el 12 d’agost de 2015 a les 16:20 per Vicenç Moliné