Podem Castellbisbal es presentarà a les eleccions municipals

Luis Muñoz, el primer per la dreta, amb diversos membres de Podem

Podem Castellbisbal té la intenció de sumar-se per primera vegada a la llista de partits que presentaran candidats i candidates a l’alcaldia del poble a les eleccions municipals del proper mes de maig, segons han explicat els seus membres a 772.cat

Publicitat

El grup de treball local va presentar la memòria política, una mena de guió per desenvolupar el programa electoral, al setembre i al gener es celebraran les primàries per escollir el candidat, que haurien de durar un mes.

De moment, el nou secretari general municipal escollit a principis de novembre, Luís Muñoz, apunta que la voluntat dels militants és centrar-se en temes socials i “fugir de la dicotomia entre independentistes i ultranacionalistes, que només beneficia a les dretes”. “No som independentistes però apostem pel dret a decidir ja que considerem que és inherent als Drets Humans”, matisa Muñoz.

Publicitat

Entre les principals preocupacions que els agradria abordar en el seu programa electoral es troben els preus del lloguer, que consideren que són massa alts, les ofertes d’oci i treball per als joves, l’atenció a la gent gran que viu sola i fomentar la participació dels veïns.

Podem Castellbisbal va nèixer just abans de les darreres eleccions municipals d’ara farà quatre anys, a les que no es van voler presentar per que consideraven que no estaven preparats. Ara, consideren que han conegut millor la realitat de Castellbisbal i han après “a ser militants, no inscrits”, en referència al ràpid creixement que va experimentar la formació liderada per Pablo Iglesias als seus orígens.

 

Author: Vicenç Moliné