Poble amunt contra poble avall en el tercer dia de Festa Major!

La tercera jornada de celebració comença amb la competició amistosa entre poble amunt i pobre avall. A les 10h estan convocats els dos sectors del poble a la plaça de l’Església.

Publicitat

admin-ajax.php-6Avui, però no obrirà les portes l’exposició de miniatures del joc Warhammer tal i com deia el programa, perquè finalment s’ha suspès.

Al migdia, la Colla Sardanista oferirà classes de sardanes i ballades al so de la Principal de la Bisbal i ja fins passada l’hora de dinar, no obrirà una altra vegada la Festa Major Menuda (de 17h a 20h). A les set del vespre hi haurà una exhibició d’aeromodelisme al camp de futbol de l’Illa Esportiva i a les 20h el concert de Festa Major amb la Principal de la Bisbal que s’allargarà amb el ball a les 24h al Casal.

Publicitat

admin-ajax.php-9Una mica més tard començaran a sonar els tambors de la tabalada que donarà pas a les 22h al correfoc infantil. A la mateixa hora al circut de la Verdolaga hi haurà el trial nocturn de 4×4 i a les 24h tornarà a sonar jazz a la Plaça del Joc amb Joan Díaz Trio & Saphie Wells.

Música una mica diferent és la que hi haurà a la vegada a la plaça de l’Església amb Timon i Rumba, Auxili i Kasparrata.

Publicat el 21 d’agost de 2015 a les 9:00h per Laura Grau