Playà: “2018 va ser l’any de la mobilitat”

L’equip de govern format pels regidors d’Alternativa per Castellbisbal va celebrar el passat 27 de febrer la tercera edició de l’acte “Passem comptes”, on l’alcalde, Joan Playà va destacar les millores en els serveis de mobilitat aconseguides durant l’any 2018.

Publicitat

“2018 va ser l’any de la mobilitat”, va avançar Playà, abans de repassar mesures com l’augment de freqüències del bus de l’Estació, tant entre setmana com a l’agost, les del bus que connecta amb les urbanitzacions i la posada en marxa el bus a Sant Andreu. Tot i això, Playà va senyalar la millora de l’aparcament de l’Estació com una de les assignatures pendents.

També va defensar que “s’ha decidit tirar endavant amb totes les conseqüències” amb la pacificació del nucli urbà i, fent repàs a altres moments del mandat, amb el tancament de la urbanització de Costablanca, on es va cobrar la darrera quota als veïns de l’urbanització. Per a l’alcalde, aquest és un tema “que s’ha tancat després de molts anys en que s’havia cronificat i ha causat angoixa als veïns”.

Publicitat

L’acte, conduit íntegrament per l’alcalde i al que van assistir només una vintena de persones, també va repassar la tasca realitzada per l’Ajuntament en altres àmbits, com la reducció del deute, que a hores d’ara no arriba al mig milió d’euros, les inversions per valor de 6 milions d’euros aprovades l’any passat o l’apropament a les urbanitzacions, amb reunions periòdiques i l’obertura de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a Can Santeugini.

Author: Vicenç Moliné