Pilarín Bayés inaugura la Setmana de la Gent Gran

Ahir va visitar la Biblioteca Municipal Josep Mateu i Miró la dibuixant Pilarín Bayés.

PilarinB_1
Amb la visita de Pilarín Bayés es va donar el tret de sortida a la Setmana de la Gent Gran que enguany celebra la sisena edició
Publicitat

Amb més de 700 llibres il·lustrats i milions de dibuixos per a tots els formats, la vigatana de 74 anys coneguda arreu de Catalunya pel seu estil inconfusible i per haver donat vida a molts personatges infantils, va inaugurar la sisena edició de la Setmana de la Gent Gran.

L’alcaldessa, Dolors Conde, va fer el discurs inicial per donar la benvinguda a una setmana plena d’activitats per aquest “col·lectiu savi, ple de qualitat humana, actiu i en moviment que tant ajuda avui dia a aquesta societat”. Conde, a més, va avançar que aviat Castellbisbal comptarà amb un parc infantil dissenyat per la mateixa Pilarín Bayés.

Publicitat

"Som una generació que ha treballat molt i ja podríem estar cansats! Però no ens ho podem permetre. Encara ens necessiten"
“Som una generació que ha treballat molt i ja podríem estar cansats! Però no ens ho podem permetre. Encara ens necessiten”

Tot seguit, la il·lustradora va fer un repàs en la història de la humanitat a través de l’art amb els seus propis dibuixos i va contestar les preguntes del públic assistent a la vegada que anava dibuixant. Dolça, riallera i optimista també va parlar sobre el futur del país i afirmava que “l’art també ha de portar alegria en circumstàncies difícils. No hem d’oblidar que aquest és el nostre procés i ho és alegre”.

“L’alegria de la postguerra”, com ella s’anomena, es va acomiadar sortejant els dibuixos, un fuet de Vic i rebent obsequis per part de l’Ajuntament.

Publicat l’11 d’octubre de 2014 a les 16:00h  per Laura Grau