Per vosaltres tot, per nosaltres res

Ja fa més d’un any que la CUP Castellbisbal disposa de seu local al carrer Major 16. Un espai utilitzat per fer assemblees, reunions, xerrades, magatzem… Actualment la fem servir la CUP potaroja, Arran i el SEPC (Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans). Tenir un local propi ens suposa una despesa important que costegem amb la important aportació del nostre regidor i les quotes mensuals de militants i simpatitzants, també amb altres ingressos com, la parada de Sant Jordi o la venta de samarretes.

Publicitat

Al poble, actualment, només Alternativa té seu local, però amb 6 regidors a l’ajuntament.

L’aportació de 2400€  que rebem com a grup municipal (aportació a la qual ens vàrem oposar en el seu dia)  ens ajudaria molt per pagar el lloguer, no ens enganyem… Però per ètica i conviccions no ens quedem amb aquests diners i vàrem decidir tornar-los al poble. Per això vàrem crear l’any passat, la fórmula del Retorn Social com fan moltes altres CUP’s.

Publicitat

El Retorn Social es basa en  crear un concurs de projectes per a totes les entitats del poble. Totes les interessades hi poden presentar-ne un. En la 1a edició, de tots els que es van presentar, es varen seleccionar 2 que s’han repartit aquests diners. Les entitats guanyadores de la 1a edició, varen ser l’Associació Gent Solidària de Castellbisbal que porta els projectes del Banc d’Aliments i de l’Armari Solidari i el Club de Futbol Sala que donarà un impuls als equips femenins amb aquesta aportació.

Mantenir un local a Castellbisbal i, a més a més al carrer Major, és complicat, però alhora engrescador. Des de la CUP volem obrir la seu a totes les entitats i col·lectius que ho necessiteu. Fem una crida a qualsevol entitat, col·lectiu o associació que necessiti un espai per a fer reunions o el que necessiti, sapigueu que la nostra seu està a la vostre disposició.

La CUP potaroja està formada per persones inquietes que no tenim cap altre objectiu que treballar i fer millor el nostre poble. Ens agradaria molt que si qualsevol persona o entitat té preguntes, propostes, idees, crítiques o ganes de participar, vingueu a qualsevol de les nostres assemblees i ens ho feu arribar.

Entenem la nostra assemblea com un espai de debat, d’expressió ciutadana i també d’esbarjo.

Podeu contactar amb nosaltres a través de les xarxes socials @CUPpotaroja, per correu electrònic castellbisbal@cup.cat , a les nostres assemblees que fem cada 15 dies, els dimecres a les 20h o cada cop que passeu per davant del mateix i el veieu obert.

Us esperem…