Pedro Palahí substitueix Toni Pons com a regidor d’ERC al Ple municipal

Pedro Palahí, tercer per la dreta de la primera fila, substituirà Toni Pons al Ple municipal

Toni Pons, candidat a l’alcaldia per Esquerra Republicana de Catalunya a les darreres eleccions municipals, ha renunciat a l’acta de regidor al Ple municipal i es centrarà en funcions de caire més organitzatiu en el partit. Pedro Palahí el substituirà com el següent membre de la llista electoral d’ERC.

Publicitat

Segons ha explicat Pons a 772.cat, “ha estat una decisió molt meditada i consensuada amb tots els companys de l’executiva del partit”, afegint que “hi ha gent molt més preparada que jo i que estic segur que ho farà millor”. En aquest sentit, Pedro Palahí va prendre possessió del càrrec al ple d’ahir assegurant que treballarà per als “veïnes i veïns de Castellbisbal, sense discriminar, visquin on visquin dins el terme municipal, per la construcció d’una Catalunya políticament lliure, socialment justa i econòmicament pròspera”.

Pons, que va ser regidor de Promoció Econòmica i Comerç part de l’anterior mandat fins que el pacte entre Esquerra i Alternativa per Castellbisbal va trencar-se, va ser un dels protagonistes de les negociacions per formar govern després de les eleccions municipals de l’any passat. Les discrepàncies entre Alternativa i Esquerra sobre la presència de Pons en hipotètic govern de coalició va ser un dels principals obstacles per a les negociacions.

Publicitat

Pons també ha avançat que seguirà vinculat a l’equip d’ERC fins l’any 2023, quan “intentaré desvincular-me de la política per començar altres projectes”, segons ha explicat.