La Pedalada Nocturna es posposa una setmana al coincidir amb la manifestació de l’11 de Novembre

El Club Ciclista Castellbisbal ha decidit posposar una setmana l’edició d’enguany de la Pedalada Nocturna, prevista per aquest dissabte 11 de Novembre, després que l’Assamblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural hagin convocat una manifestació gairebé a la mateixa hora per demanar l’alliberament dels líders de les dues organitzacions i els 8 exconsellers que actualment es troben en presó preventiva.

Publicitat
farmacia-m-castelana

“Degut als últims esdeveniments ocorreguts al nostre país, ens és impossible organitzar la pedalada nocturna d’enguany el dia 11 de novembre. A la mateixa hora s’ha organitzat la gran manifestació per la llibertat a Barcelona, i molts dels nostres voluntaris i col·laboradors ens han informat la seva intenció d’assistir-hi”, han apuntat els organitzadors a la web de l’esdeveniment, on afegeixen que “aquesta pedalada depen en gran part d’aquests voluntaris i col·laboradors, i per tant s’ha decidit postposar-la al dia”.

Així la Pedalada se celebrarà finalment el 18 de novembre i l’organització ha ofert als participants que si amb el canvi de data no poden assistir-hi, poden recuperar el cost de la inscripció fins al divendres 10 de novembre.

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

Publicat el 7 de novembre de 2017 a les 9:30 per Vicenç Moliné

Etiquetes
olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top