Els partits posposen el Ple municipal de la setmana vinent per després de l’1-O

La Junta de Portaveus d’aquest matí ha decidit posposar una setmana el Ple municipal previst per dilluns vinent per celebrar-lo després de l’1-O a l’espera dels aconteixements que s’estan produint aquests dies en relació amb el referèndum convocat per la Generalitat.

Publicitat
farmacia-m-castelana

En una nota publicada per l’Ajuntament s’apunta que la decisió de celebrar el ple el 2 d’Octubre enlloc del 25 de Setembre “l’ha pres la Junta de Portaveus, que aquest matí s’ha reunit d’urgència davant dels fets d’extraordinària anormalitat democràtica que s’estan produint aquests dies a Catalunya”.

A la reunió, on han participat representants de tots els partits amb presència al Ple excepte Ciutadans, que ha excusat la seva presència, tothom ha “compartit amb l’alcalde la seva preocupació per la situació que està vivint aquests dies el país”, segons resa la nota.

Publicitat
llaminadures-milu

L’alcalde, Joan Playà, ha aprofitat la reunió per proposar a tots els partits aprovar una “Declaració institucional respecte les actuacions del Govern de l’Estat en contra dels drets fonamentals de les persones”. Segons informen des de l’Ajuntament, dilluns vinent tots els partits decidiran si es convoca un Ple extraordinari per aprovar aquesta declaració, en resposta als fets succeïts aquests dies a Barcelona i arreu de Catalunya.

Publicat el 22 de setembre de 2017 a les 15:30 per Vicenç Moliné

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top