Tribuna politica

Parlem de Seguretat

Els serveis de seguretat que tenim a Castellbisbal disposen d’una dotació per sobre del que hi ha normalment en pobles similars. El cos de Policia Local; dos grups de voluntaris molt importants: ADF (Agrupació de Defensa Forestal) i Protecció Civil amb el seu tècnic al capdavant; i l’equip de Sanitat, amb la tècnica de l’Ajuntament que gestiona el suport extern contractat.

Publicitat
cirera

Els dos eixos de treball de tots aquests equips són la proximitat i l’acompanyament al ciutadà de Castellbisbal, oferint un servei professional al més alt nivell possible. A destacar la tasca dels voluntaris, tant per qualitat com per la seva quantitat d’hores que hi dediquen, que mai serà prou agraït. Cal dir-ho.

Molts cops és un tipus de feina fosca, ja que no és molt visible ni es poden fer públics  els èxits assolits, per exemple al finalitzar un acte sense incidents. Ningú ho percep. Ningú hi pensa. Però hi són i fan la seva feina, amb l’únic objectiu que tothom torni a casa seva feliç.

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

En la darrera Junta de Seguretat, amb la presencia de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Guardia Civil i Policia Nacional, vam poder constatar el baix nivell d’incidents que tenim a Castellbisbal en temes de seguretat ciutadana, en comparació a les poblacions del voltant. Per sota de la mitjana i amb una evolució descendent important en tots els aspectes. Cert que hi ha campanyes de robatoris, per bandes organitzades que actuen en pocs dies i marxen o per actuacions esporàdiques, però amb una important tendència a la reducció. D’això no en podem presumir mai, però sí que cal informar-ne i així ho farem properament.

A la important tasca de la Policia Local, cal afegir-hi la millora en la coordinació amb el cos de Mossos d’Esquadra, amb reunions periòdiques de treball del Cap de Policia i del propi Regidor.

Pel ciutadà de carrer, sempre estarà present la queixa del dia que va avisar a la Policia i considera que no li van fer cas, o no van donar-li la resposta que esperava. Pel ciutadà el seu cas és el més important. Per nosaltres també, el seu i els de tots els demés. Per això amb els recursos limitats disponibles, donem resposta a les demandes ciutadanes establint prioritats. Tasca gens fàcil i sempre amb la nostra voluntat de millorar.

S’acosten dies de gresca amb correfocs, revetlles i Festa Major. Cal deixar molt clar que l’èxit en matèria de seguretat comença pels ciutadans, sense la col·laboració dels quals les tasques d’aquests col·lectius esmentats no podrien funcionar ni tindrien cap sentit.

Publicat el 2 de juny de 2017 a les 19:30 per Alternativa per Castellbisbal

Etiquetes
olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top