Castellbisbal pel Si

Les organitzanitzacions independentistes presenten la plataforma Castellbisbal pel Sí

Castellbisbal pel SiLa campanya a favor del Sí en el referendum anunciat per la Generalitat de Catalunya per al proper 1 d’octubre es coordinarà des de la plataforma Castellbisbal pel Sí, que aglutinarà els partits i les entitats independentistes de Castellbisbal, és a dir, l’Assamblea Nacional Catalana, Òmnium, ERC i el PDCat.

Publicitat

L’organisme es va presentar en societat dijous passat després de l’acte de presentació del referèndum de l’1 d’octubre, en el marc de la campanya Garanties.cat. Glòria Comellas, coordinadora de l’ANC Castellbisbal, va destacar que “com sempre que s’ha de treballar per la independència, a Castellbisbal ens movem i ens unim”, per afegir que “la nostra campanya no és pel referèndum, tenim claríssim que es farà, la nostra campanya és pel Sí”. L’entitat, que organitzarà actes com el sopar de Festa Major o la participació en la Diada de l’11 de setmebre, té com a objectiu “fer arribar la campanya del Sí al màxim de gent possible”.

Abans de la intervenció de Comellas, els diputats Marc Sanglas i Magda Casamitjana van explicar els treballs que s’estan fent des del Parlament i des del govern per organitzar el referèndum de l’1 d’octubre, des del procès que els ha portat fins al punt on són ara fins als aspectes lógístics del referèndum. Els diputats van posar molt émfasi en tranquilitzar els veïns davant les amenaces de l’estat espanyol i van respondre preguntes del públic sobre el vot per correu o les responsabilitats que es derivaran de l’organització.

Publicitat

Publicat el 26 de juliol de 2017 a les 10:30 per Vicenç Moliné