Nosaltres també ens quedem a casa

A Alternativa per Castellbisbal també ens quedem a casa per responsabilitat. Estem totalment convençuts que la millor manera de combatre el coronavirus és seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

Publicitat

Avui creiem que no toca una tribuna al ús, sinó que avui cal aixecar el llistó per fer front a aquesta crisi que ens passa per sobre a tots nosaltres.

El govern municipal d’Alternativa per Castellbisbal i Junts per Catalunya Castellbisbal estem gestionant aquesta crisi com a única prioritat mobilitzant tots els recursos disponibles perquè cap persona quedi desatesa.

Publicitat

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries fem tot el possible perquè tothom es quedi a casa.

Treballant per tal de que la gent gran estigui atesa a domicili amb totes les garanties, donant resposta a les seves necessitats.

Totes aquelles persones amb algun tipus de risc social, tenen assegurat el nostre recolzament per resoldre qualsevol problema que afecti a les seves necessitats bàsiques. Som especialment sensibles a garantir els subministraments de llum, aigua i gas a tothom.

També pensem en el comerç i la industria, pilars fonamentals del nostre municipi. Com no pot ser d’altre manera podran contar amb el nostre suport. Farem tot el que estigui a les nostres mans.

Com no pot ser d’altre manera pensem en tota la ciutadania de Castellbisbal. Com abans, ara i sempre, cap persona desatesa.

Cal agrair la tasca duríssima que està fent el personal sanitari del nostre sistema de salut. És el col·lectiu amb més personal afectat, i estan donant una resposta d’excel·lència.

També cal agrair la tasca de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra per tal de garantir la seguretat i el compliment de les directives sanitàries de quedar-se a casa.

Als treballadors de l’Ajuntament i a tots els voluntaris, en especial a  l’ADF i Protecció Civil, que col·laboren en resposta a les demandes de col·lectius amb necessitats més específiques. Així com, també, els serveis bàsics de recollida d’escombraries i neteja viaria.

Finalment agrair a tothom la seva col·laboració quedant-se a casa, perquè és així com ens en sortirem. Segur!.