Nosaltres som de Castellbisbal

Molts de nosaltres vivim amb tristor els darrers esdeveniments que estan succeint al nostre país. Dia rere dia vivim encongits la successió de fets cada cop més grotescos i desesperants. Fets que s’emmarquen en un procés que no ens ha fet avançar ni com a país, ni com a societat. L’únic objectiu material que s’ha aconseguit ha estat la divisió de la societat, la fuga d’empreses i la sortida de la legalitat.

Publicitat

Certament, als socialistes de Castellbisbal ens agradaria que hi hagués diàleg, que no s’hagués declarat la independència, que no hagués estat necessari l’aplicació de l’article 155 de la Constitució; en síntesi, ens hagués agradat que les coses haguessin transcorregut d’un altre forma, sense generar divisió social, ni perdre temps i recursos en un procés condemnat al fracàs.

Malgrat els nostres desitjos, la veritat es que aquests temes de país escapen a la competència del nostre àmbit municipal. És possible que nosaltres no tinguem força, ni recursos per poder influir en les decisions d’aquelles persones que decideixen el sentit i orientació de les polítiques del nostre país, però com a socialistes de Castellbisbal nosaltres si que podem intentar fer una cosa: garantir el benestar dels nostres veïns i lluitar per la millora del poble.

Publicitat

Nosaltres som, davant de tot, de Castellbisbal. I la nostra responsabilitat serà sempre treballar per la millora del poble i dels serveis que es presten als  seus veïns. Nosaltres no podem garantir que a nivell català i espanyol hi haurà diàleg, però si podem garantir que a nivell de poble si l’haurà. Els socialistes de Castellbisbal sempre impulsarem i mantindrem diàleg amb totes aquelles forces polítiques municipals que tinguin voluntat de treballar pel bé comú del poble, per millorar els serveis i augmentar els benestar dels seus veïns i veïnes.

Els veïns i veïnes de Castellbisbal ens van donar la seva confiança per defensar els seus interessos i atendre les seves necesitats, i així ho farem. Aquest grup treballarà sempre per millorar la vida del castellbisbalencs i castellbisbalenques, sempre us posarem en primer lloc. És la nostra obligació, i la nostra convicció. La defensa del pacte i el municipalisme son valors socialistes que fem nostres per construir una societat més justa.

Publicat el 28 d’octubre de 2017 a les 18:00 per la secció local del PSC