Música i incidents en una festa de Cap d’Any plena a vessar

2013-01-01 03.28.11Un miler de persones van començar el 2013 a la festa organitzada per la regidoria de joventut al Casal. La festa, que va començar a la una de la matinada, es va allargar fins les 5:30, amb la pista de ball plena en tot moment.

Publicitat

Les 800 entrades que l’Ajuntament va posar a la venda al Punt d’Informació Jove (PIJ) gairebé s’esgoten abans del dia de la festa i les 65 entrades que es van vendre a la taquilla van ser insuficients per la gran afluència de gent sense entrada que va intentar accedir a la festa. Així, durant la primera hora un nombrós grup de persones es va congregar a la porta principal del Casal intentant trobar la forma d’entrar. L’actitud de molta gent i el control d’entrades que feien els tres guàrdies de seguretat ubicats a la porta van provocar diversos moments de tensió i alguna picabaralla.

A partir d’aquí, la festa va ser un èxit fins l’hora del tancament del Casal, quan es va produir una breu baralla entre diversos dels assistents a la sortida de la festa i en la que els guàrdies de seguretat van evitar intervenir.

Publicitat

La nit, però, també va deixar una altra mala notícia, el robatori de fins a cinc jaquetes i bosses de mà d’assistents, alguna d’elles amb el telèfon mòbil i la cartera dels propietaris dins. Els robatoris van ser denunciats a la policia i diverses persones de la Granja Garrafot que van patir furts han presentat una instància a l’Ajuntament demanant que la propera festa que s’organitzi tingui un servei de guarda-roba.

El robatori es suma al que es va produir sis dies abans durant la festa del Nadal més Tropical, també organitzada al Casal i on va desaparèixer una bossa de mà amb uns 300 euros de la recaptació de la barra, organitzada per la Granja Garrafot.

Publicat el 1 de gener de 2013 a les 19:30 per Vicenç Moliné