El robatori d’un camió a Castellbisbal dispara les alarmes

Els Mossos d’Esquadra han enviat un comunicat intern als diferents cossos policials de Catalunya avisant del robatori d’un camió a Castellbisbal entre diumenge i dilluns passat.

Publicitat
moreno-pintor

El camió, un Volvo blanc de menys de 3,5 tonelades, va ser robat de l’interior d’una empresa de Castellbisbal i el comunicat dels Mossos alerta d’una possible relació entre aquest robatori i la celebració de diverses rues de Carnaval aquest cap de setmana.

“Atès que ens trobem en nivell 4 d’alerta antiterrorista i el proper cap de setmana es celebren nombroses activitats amb motiu de Carnestoltes considerem adient que es faci difusió d’aquesta informació a la major brevetat possible”, apunta el comunicat difós per mitjans com Antena 3 i on figuren totes les dades per identificar el vehicle.

Publicitat
cirera

Tot i això, la policía catalana ha volgut rebaixar l’alarma creada per l’enfocament que molts mitjans han donat a la noticia. “A hores d’ara NO hi ha cap indici per pensar que es vulgui utilitzar amb finalitats terroristes”, apunten els Mossos en una publicació al Facebook.

Publicat el 7 de febrer de 2018 a les 13:00 per Vicenç Moliné

olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top