Mor un motorista en un accident amb una furgoneta a Can Santeugini

Un dels cotxes accidentats divendres passat al mateix punt

Un motorista de 34 anys i veí de Sabadell va morir ahir a Can Santeugini després de xocar contra una furgoneta que va realitzar una maniobra indeguda a la carretera C-243c al seu pas per la urbanització.

Publicitat

L’accident es va produir poc després de les 9 del vespre quan la furgoneta va fer un gir que no està permès envaïnt el carril contrari i provocant l’accident. El motorista en va resultar greument ferit i va ser traslladat a Bellvitge, on va acabar morint.

El conductor de la furgoneta, que en un primer moment va abandonar el lloc de l’accident, hi va tornar més tard i els Mossos d’Esquadra el van sotmetre a una prova d’alcoholèmia que va donar positiu. L’han detingut per un delicte d’abandonament del lloc de l’accident, conduir sota els efectes de l’alcohol i homicidi per imprudència greu, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Publicitat

L’accident és va produir en un punt conflictiu de la carretera que creua l’urbanització, tal i com denuncien habitualment els veïns. Sense anar més lluny, divendres passat ja hi va haver un accident en el mateix punt i per les mateixes causes, quan un turisme va fer el mateix gir indegut i va ser envestit per un altre cotxe. Un dels conductors en va resultar ferit lleu i l’altre en va sortir il·lés, segons el Servei Català de Trànsit.