Mireia Muñoz rep una beca de la fundació Amancio Ortega per estudiar al Canadà

WhatsApp-Image-20160319
La Mireia Muñoz  és aficionada al Manga i als videojocs

La Mireia Muñoz, una alumna de quart d’ESO de l’IES Castellbisbal, ha guanyat una de les 500 beques que la Fundació Amancio Ortega ofereix per cursar primer de batxillerat al Canadà i als Estats Units. Concretament la Mireia ho farà a la ciutat de Winnipeg, la més poblada de la província de Manitoba, al Canadà.

Publicitat

Tot va començar quan la professora d’Anglès de l’IES Castellbisbal va proposar als alumnes l’opció a optar a una de les beques que dóna la fundació Amancio Ortega, propietari de la multinacional Zara. La Mireia, igual que catorze joves castellbisbalencs més i 7.700 estudiants de tota Espanya, va sol·licitar-la.

Per aconseguir una de les beques calia tenir una nota mitjana global de set o superior, de vuit en el cas de l’Anglès, i superar una prova escrita així com una entrevista oral.

Publicitat

“Amb un punt de nerviosisme”, “moltes ganes” i considerant-ho una gran “oportunitat”, la Mireia marxarà cap al Canadà l’1 de setembre després d’haver-se trobat amb tots els becats a Madrid el dia anterior. I allà s’hi estarà tot un curs escolar amb totes les despeses escolars, d’allotjament i transport pagades.

Malgrat no podrà passar el Nadal amb la família i amics, afirma que té moltes ganes de marxar  per conèixer gent nova, conèixer noves maneres de fer, perfeccionar l’anglès o provar menjars nous.

Acabat el primer curs de batxillerat al Canadà, la beca finalitza i tornarà a Castellbisbal, on farà segon de Batxillerat. Després, comenta que li agradaria estudiar biotecnologia.

Publicat el 5 de maig de 2016 a les 9:00 per Albert Miralles

Author: Albert Miralles