Mig miler de persones participen en els actes en record de l’1 d’Octubre a Castellbisbal

Publicitat

Més de 500 persones van participar ahir en els actes organitzats per l’Ajuntament i la Comissió 1 d’Octubre per recordar el referèndum celebrat ara fa un any a Castellbisbal.

La jornada va començar amb l’acte institucional organitzat per l’Ajuntament davant l’Institut-Escola Les Vinyes, el col·legi electoral on va entrar la Guàrdia Civil i on es va descobrir un enrajolat seguint la línea que va ocupar la policia per entrar i on es pot llegir “Per la lliure defensa dels nostres drets com a poble”.

Publicitat

Després que mitja dotzena de veïns expliquessin el seu record d’aquell dia, es va iniciar una marxa que després de passar per l’institut va arribar a la rotonda de l’Escola Montserrat, rebatejada com Rotonda de l’1 d’Octubre en un acte, em aquest cas, organitzat per la Comissió 1 d’Octubre.

La jornada va acabar amb la projecció del vídeo amb diversos testimonis del referèndum d’ara fa un any a l’auditori d’Els Costals. L’aforament no va poder acollir tot el publi de cop, pel que es van haver de realitzar dues projeccions.

Publicat el 2 d’Octubre de 2018 a les 10:00 per Vicenç Moliné