Més de 200 persones participen en el cercavila amb motiu del Dia de la Dona


Més de 200 persones, majoritàriament dones i de totes les edats, van participar en el cercavila organitzat per Roja Llavor en el dia internacional de la Dona, el 8 de Març.

Publicitat

El seguici, que va començar a Can Margarit, va passar per l’Institut Castellbisbal, l’Ajuntament i va acabar al pati de l’Esbarjo, va ser també un recorregut testimonial a través de sis cartes que les organitzadores anaven descobrint en cada parada.

Les lectures, escrites per dones -i un home- eren relats en primera persona de vivències de desigualtat i violència de gènere, així com retrats quotidians que posaven de manifest els pre-judicis que encara pateix el col·lectiu femení o el paper d’aquest al món de l’esport i l’educació.

Publicitat

 

View this post on Instagram

 

El cercavila ha estat un èxit!! Gràcies a totes per participar! Ens veiem en 1h (15:50) a l’ajuntament!

A post shared by Roja Llavor (@rojallavor) on

L’acte va tenir el suport dels Empaitatocs, la Cuca i de diferents entitats esportives representades per les seves jugadores. El dia anterior, Roja Llavor va pintar un nou mural al carrer de l’Olivar.

La celebració del Dia Internacional de la Dona també va estar marcat per l’aparició de diverses pintades amb lemes feministes a llocs com la façana de l’Església i a les portes de centres educatius.