Més de 200 persones ja han participat en el festival NYS Polígon Arts

Concert de Seed a l’empresa Esteva

El festival NYS Polígon Arts ha arribat a l’equador de la seva programació recollint una gran resposta per part del públic, que ha participat en les seves diverses activitats a l’aire lliure i ha omplert tots aquells actes per als que l’aforament era limitat.

Publicitat

En total 100 persones van assistir a les dues actuacions del grup local Seed i 50 al recital de poesia de l’escriptora Laia Carbonell i Roser Gabriel. 50 més van assistir a la conferència inicial del festival i una vintena van passar per l’acció fotogràfica d’I Like My Dog, segons han explicat els promotors del festival.

L’espectacle Roges de Miquel Barcelona a l’empresa Manxa d’aquest cap de setmana, amb capacitat per a 80 persones, també ha esgotat les entrades i per al Synecdemus, d’Aleix Mateu, només en queden 7.

Publicitat

El festival, que també compta amb nombroses instal·lacions a l’aire lliure entre el nucli urbà i el polígon Santa Rita, a les que es fa impossible recomptar el nombre d’assistents, ha despertat l’interés de diversos mitjans de comunicació com TV3 o RNE.


  Share: