Més de 200 persones es concentren davant l’Ajuntament demanant l’alliberament dels exconsellers i els líders independentistes

Més de 200 persones es van concentrar ahir al vespre davant l’Ajuntament convocats per l’Assamblea Nacional Catalana (ANC) de Castellbisbal per demanar l’alliberament dels 8 exconsellers de la Generalitat i els líders de l’ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

Publicitat
farmacia-m-castelana

A la concentració, els membres de l’ANC local van llegir un discurs on es qualificava l’empresonament de part del govern i els líders independentistes del fet més greu des del franquisme i assegurava que ens trobem en “un moment en el que el país ha de reaccionar en defensa de les institucions”. Així, es va fer una crida a “respondre des de les feines, les cases, les places i els carrers”.

L’acte va acabar animant a tots els participants a penjar per tot el poble cartells amb el lema “Llibertat Presos Polítics”, dels quals s’en van repartir desenes entre els assistents. Tot i l’experiència de l’1 d’Octubre, quan molts dels cartells del referèndum éren arrencats, l’ANC va demanar que els cartells es pengéssin amb celo i no amb cola, ja que en aquest darrer cas es fa molt complicat treure’ls sense embrutar la paret.

Publicitat
farmacia-m-castelana

Publicat el 4 de novembre de 2017 a les 11:30 per Vicenç Moliné

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top