Tribuna politica

Menys independència, i més Castellbisbal

Alternativa i ERC van trencar el seu pacte de govern a finals del 2017. Malauradament, Alternativa continua compartint amb ERC i PDCAT una agenda pro independentista que imposa per sobre dels interessos municipals i de la convivència sense divisió dels veïns i veïnes de Castellbisbal . De fet la majoria de mocions que s’aproven en el ple estan vinculades amb “el procés”, i son aprovades majoritàriament amb els vots favorables d’alternativa, ERC i PDCAT; partits que comparteixen una visió divisiva de l’espai públic, i pretenen ignorar els sentiments i posicions de més de la meitat de la població de Castellbisbal, per imposar els d’una minoria.

Publicitat
llaminadures-milu

Cal recordar que els carrers son de domini públic, i per tant, pertanyen a tots els castellbisbalencs i castellbisbalenques. Per això mateix, qualsevol símbol que hi figuri ha d’esser representatiu de tots els veïns i veïnes del municipi.

En front de la creixent manca d’interès del govern d’Alternativa per la gestió dels afers municipals, el Partit Socialista, com a principal partit de l’oposició continuarà sent la veu de tots aquells castellbisbalencs i castellbisbalenques que tinguin necessitats, propostes o inquietuds per millorar els serveis, i la qualitat de vida al nostre poble. En aquest sentit, a l´últim ple vam denunciar que la font del Parc de les Destreses esta fora de funcionament, així com el mal estat en que es troba de la vorera de l’avinguda Roures.

Publicitat
viver

D’altra banda, hi ha projectes de gran importància pel desenvolupament del poble respecte dels quals no s’ha transmès cap informació. El govern municipal no ha informat sobre cap avenç en el projecte d’ampliació del CAP Dr. Planes, o de la data de començament de les obres de la rotonda de Can Campanya, ni del projecte relatiu a l’Skate Parc.

Els socialistes també mostrem la nostra preocupació per la utilització de l’esplanada inferior de l’ajuntament com a magatzem de l’acopi de les obres del carrer Orient. La utilització d’aquest espai com a magatzem contribueix a augmentar el problema de la manca d’aparcaments que existeix al poble. Aquest govern no únicament incrementa els estacionaments de zona blava, sinó que suprimeix alguns dels aparcaments que no ho son. Aquesta actitud, juntament amb altres, indica una creixent manca de planificació del govern municipal; manca de planificació que provablement és conseqüència de la seva preocupació per afers autonòmics on el municipi i els seus representats no tenen cap competència.

Els i les Socialistes continuarem recordant al govern d’Alternativa quina hauria de ser la seva màxima preocupació, que no és altre que el benestar dels veïns i veïnes del poble, i el bon funcionament dels serveis municipals. Els i les socialistes mantindrem el nostre compromís amb el municipalisme, i molt especialment, amb Castellbisbal.

Publicat el 11 de febrer de 2018 a les 20:30 per la secció local del PSC

Etiquetes

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top