Membres de la Plataforma No al tacament d’urgències al CAP participen en una concentració a Sant Cugat en defensa de l’atenció primària

Publicitat

Representants de la Plataforma No al tacament del CAP van participar ahir en una concentració a les portes de la delegació del CatSalut de Sant Cugat per demanar el suport i els recursos necessaris per garantir el funcionament de l’atenció primària.

Els organitzadors de la marxa, que va reunir unes 300 persones i va circular fins a l’Ajuntament, van denunciar les condicions de precarietat laboral en la que treballa el personal d’aquest sector, una situació que la pandèmia ha posat al descobert.

Publicitat

En un manifest, les enitats participants van demanar recuperar la Taula de Salut, un espai de diàleg que reuneix ciutadania, professionals mèdics, administracions públiques i entitats involucrades amb l’objectiu de “garantir que la transparència sigui total”.

La concentració va estar marcada per crítiques a la gestió de la consellera de Salut així com proclames contra les llistes d’espera, les retallades i la privatització de la sanitat.

La Plataforma No al tacament del CAP, representada per mitja dotzena de persones, va estar acompanyada d’altres entitats en defensa de la sanitat pública com les Marea Blanca de Terrassa i Sant Cugat; Rubí per la Sanitat; les plataformes de pensionistes de Sant Cugat i Rubí; el Moviment veïnal de la Floresta i les Planes i Defensem el Consultori de Viladecavalls.

Concentración y lectura del manifiesto

Posted by NO al tancament D´urgències al CAP de Castellbisbal on Monday, 23 November 2020