Marina Sala tocarà a la Jove Orquestra Nacional d’Espanya

Marina Sala en un moment de la seva actuació de diumenge
Marina Sala en un moment de la seva actuació de diumenge

La violinista castellbisbalenca Marina Sala, formada a l’Escola de Música Miquel Blanch de Castellbisbal, ha estat seleccionada per tocar amb la Jove Orquestra Nacional d’Espanya (JONDE).

Publicitat

Segons ha explicat a 772.cat, fa dos mesos que es prepara les proves i aquesta setmana s’ha traslladat a Madrid, on han fet les proves de selecció. A l’auditori de la capital va interpretar un concert de Mozart i uns passatges orquestrals. La seva actuació va ser molt ben valorada pel jurat, que la va situar en la posició 25 d’entre els 200 músics que van participar en les proves. Els 75 primers eren els seleccionats per entrar a formar part de l’orquestra.

Marina Sala ja ha actuat a la Jove Orquestra Nacional de Catalunya i a hores d’ara estudia a l’Escola Superior de Música de Catalunya, després d’haver estudiat a l’Institut Oriol Martorell, especialitzat en formació musical.

Publicitat

L’artista va oferir el passat diumenge un recital a l’auditori d’Els Costals acompanyada de dues joves  promeses més de la música nascudes a Castellbisbal, el seu germà Gerard Sala i la Marina Pelfort, en els dos casos especialitzat en el piano.

Publicat el 21 de novembre de 2013 a les 19:34 per Vicenç Moliné