Maria Isabel Méndez serà la cap de llista d’Esquerra a les eleccions municipals

Maria Isabel Méndez, en una foto difosa per Esquerra Republicana

La regidora Maria Isabel Méndez ha estat escollida cap de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya per a les eleccions municipals de l’any vinent, segons ha anunciat el partit en un comunicat a la seva pàgina web.

Publicitat

Méndez, que ja va ser regidora d’Educació i Comunicació a l’inici de l’anterior mandat fins a la ruptura del pacte entre Esquerra i Alternativa, es convertirà en la primera dona candidata a l’alcaldia del partit republicà després de ser escollida per unanimitat a l’assemblea local que el partit va celebrar el passat divendres.

En aquest sentit, Méndez va avançar que a partir d’ara treballarà per formar un equip de cara a les properes eleccions amb l’objectiu de “regenerar el municipi”. “Hem d’aconseguir la confiança dels pota-rojos per poder governar, perquè ens estimem el municipi, pel que hem treballat, pel que treballem i treballarem. Necessitem respostes reals a les necessitats del municipi, en termes d’habitatge, benestar social o desenvolupament sostenible, entre molts altres aspectes. Farem un bon equip per treballar i tornar la il·lusió a Castellbisbal”, ha apuntat.

Publicitat

Méndez es va introduir a la política municipal a les eleccions de l’any 2015, quan va ocupar la tercera posició de la llista republicana convertint-se en regidora. Al 2019 va repetir com a número dos de la formació i arrel de la marxa del llavors cap de llista, Toni Pons, va assumir el rol de portaveu del grup d’Esquerra.