Manifestació de la PAH davant les oficines del Banc de Sabadell

Els manifestants s'han concentrat davant la seu del Banc de Sabadell al carrer Major
Els manifestants s’han concentrat davant la seu del Banc de Sabadell al carrer Major

Una desena de membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Sant Vicenç dels Horts s’ha manifestat aquest matí davant les oficines que el Banc de Sabadell té al carrer Major, a l’antic local del Bar l’Aranya i on fins fa poc hi havia la Caixa del Penedès.

Publicitat

Segons han explicat a 772, els membres de la PAH de Sant Vicenç dels Horts s’han manifestat en suport d’un antic veí de Castellbisbal que es troba amb que no pot pagar els 30.000 euros que li queden d’un prèstec que en el seu dia va contractar amb el Banc de Sabadell, a les oficines de Castellbisbal.

Segons ells, aquest home de gairebé 60 anys ara mateix no té ingressos i “depén completament dels serveis socials de Sant Vicenç”, que s’han compromés a pagar les quotes atrassades.

Publicitat

Tot i això, els manifestants reclamen una solució al préstec ja que consideren que l’home seguirà sense poder pagar les quotes del préstec i reclamen una quitança o una solució similar que acabi amb el problema.

Segons ha explicat un dels manifestants, quatre membres de la PAH han estat rebuts pel director de la sucursal i han intentat arribar a un acord.

Publicat el 5 de desembre de 2013 a les 12:06 per Vicenç Moliné