Lluis Llach explica la seva trajectòria política en un acte de l’ANC

El cantautor Lluis Llach va explicar dilluns passat la seva trajectòria política com a membre de la llista de Junts pel Sí, la coalició entre partits i entitats independentistes que va guanyar les eleccions al Parlament de Catalunya el setembre de 2015, precisament amb Llach com a cap de llista per Girona.

Publicitat

L’acte, organitzat per l’Assamblea Nacional Catalana i que va omplir de gom a gom la sala d’actes de l’Ajuntament, va començar amb aquesta introducció de Llach, que va explicar que quan se li va plantejar el formar part de la llista, va demanar de tancar-la. Aquest lloc simbòlic, però, va recaure en Pep Guardiola i, segons va explicar, llavors es va decidir que encapçalés la llista per Girona.

Llach, però, va dedicar la major part de l’acte a alcarir dubtes dels assistents, que li van demanar pel paper de les multinacionals i les grans empreses en el procès, quin creia que havia de ser l’estatus del Castellà en una Catalunya independent i el paper de la CUP com a suport del govern de Junts pel Sí.

Publicitat

La conferència de Llach va continuar el cicle de xerrades encetat per l’ANC amb el seu president, Jordi Sánchez, i que avui a les 19h seguirà amb el polític Joan Ridao, que parlarà de l’Estatut de Catalunya.

Publicat el 19 de desembre de 2016 a les 18:47 per Vicenç Moliné

Author: Vicenç Moliné