Llengua, cultura, llibertat!

Logotip de Convergència i UnióLa llengua i la cultura catalanes són dos elements fonamentals de la identitat de Catalunya i que, per tant, donen raó de ser al nostre discurs sobre qui som i què volem ser en el futur. Constitueixen l’eix del marc cultural català, i al seu entorn, s’hi han de plasmar les altres realitats culturals existents al país, de la cultura europea i de la cultura universal. Tota acció de cultura a Catalunya ha de tenir el reconeixement de pertinença al marc cultural català.

Publicitat

Aquestes línies definides al programa electoral de CIU, les duem a terme des del govern de Castellbisbal.

Tot i trobar-nos amb els pressupostos més ajustats de les últimes dècades i, tenint en compte que l’IVA significa més d’una cinquena part del cost dels espectacles, l’èxit de la programació cultural dels Costals i la que es realitza en altres espais, no deixa lloc a dubte.

Publicitat

Quan al Centre Cultural es penja el cartell “entrades exhaurides”, és que les coses s’estan fent bé.

Quan més de 5.000 persones visiten les exposicions que s’han dut a terme durant el període 2012-2013, es reflecteix l’interès de la gent en L’ANY DEL PATRIMONI.

L’aposta per la qualitat, el seny en la programació i la voluntat d’un poble de consumir cultura, són tres ingredients imprescindibles que estan donant els seus fruits.

En aquests temps de LAPAO i persecució a la nostra llengua, volem acabar l’article, entonant el lema:
Llengua, cultura, llibertat!

Artícle d’opinió publicat el  24 de maig de 2013 a les 21:00 per CiU Castellbisbal