La llar d’infants Nostre Jardí seguirà oberta el curs vinent

Font: Pàgina de Facebook “Llar d’Infants El Nostre Jardí”

Publicitat
piscines

La llar d’infants Nostre Jardí, amb més de 40 anys de trajectòria, no tancarà portes aquest estiu com inicialment es va comunicar a les famílies que hi portaven els seus infants.

Després d’uns mesos d’incertesa arrel de la jubilació del seu propietari i fundador, Joan Pi, una emprenedora amb experiència en el sector, Ester Minguez, n’ha assumit les regnes per continuar amb el projecte nascut l’any 1975.
Amb el suport de la castellbisbalenca Míriam Cortés, s’han proposat donar una volta al projecte de la llar d’infants fent “una oberta a les famílies, que puguin ser partíceps del dia a dia dels seus fills i filles”. En aquest sentit, expliquen que “a l’escola el nen i nena és el protagonista del seu aprenentatge, la idea és que el mestre no ensenya sino que dona els recursos necessaris perquè el propi infant vagi creant el seu aprenentatge i la seva propia identitat”.
L’escola, per integrar les famílies en el projecte educatiu, preveu celebrar diverses festes familiars a la tardor, al Nadal, i al final de curs) així com dues sortides dos diumenges a l’any, al bosc i a la granja, amb tota l’escola i tothom qui hi vulgui participar, com avis, tiets, etc.
Publicat el 12 d’agost de 2017 a les 10h per Vicenç Moliné
Autor
olivera

La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top