L’Institut Escola Les Vinyes engega un projecte per millorar els patis de l’escola

Pàgina d'inici del nou espai web per a la CoCreació del pati de l'escola
Pàgina d’inici del nou espai web per a la CoCreació del pati de l’escola

L’Institut Escola Les Vinyes ha iniciat un projecte de 5 mesos de duració, en què es pretén millorar els patis d’educació infantil, primària i secundària de la pròpia escola. Amb la participació de tota la comunitat educativa vol fer una crida als alumnes i famílies que tinguin “idees, coneixements i energies”: tot un repte educatiu de cocreació. 

Publicitat

El mateix dia de la Castanyada van encetar la primera fase, anomenada Fase conèixer on, com pròpiament indica el seu nom, van voler generar informació per activar el procés de creació col·lectiva. Així doncs, van votar els logos i els eslògans que els propis alumnes havien creat. La comunitat educativa que s’encarrega del projecte, a més, ha creat una pàgina web http://cocreacio.ielesvinyes.net, on gestionaran i informaran de la seva evolució.

El projecte, com bé s’especifica a l’apartat Cocreació, què és? del nou espai web, es realitzarà amb l’assessorament de la companyia Cocreable, la qual ha proposat la metodologia del procés. Es tracta de seguir les quatre C: Conèixer, CoCrear, Construir i, finalment, Celebrar. La segona fase, CoCrear, s’iniciarà a partir del segon trimestre; la tercera, Construir, a partir de finals del mateix trimestre i, la quarta, Celebrar, no s’engegarà fins a principis del tercer trimestre.

Publicitat

Publicat el 7 de novembre de 2013 a les 12.00 per Cristina Muelas