La Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG) inclourà la recepta de Capipota de Can Campanyà en la propera edició del Corpus del Patrimoni Culinari Català, el receptari editat aquest organisme encarregat de promocionar la cuina catalana.
La decisió la van prendre els responsables de la l’Institut de la Cuina Catalana després de valorar molt positivament aquest plat del restaurant castellbisbalenc, que s’ha convertit en un dels establiments adherits a l’institut després de superar el procès d’avaluació.
L’acte de reconeixement es va celebrar dimarts passat al restaurant amb un dinar en que hi van participar la directora de la FICCG, Pepa Aymamí, una representant del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, l’alcalde de Castllellbisbal, Joan Playà, el primer tinent d’alcaldia i regidor de Promoció Econòmica, Toni Pons, i quatre regidors més i en el que es van descobrir les plaques d’adhesió a la Marca Cuina Catalana i la d’establiment col·laborador, exclusiva per a aquells restaurants que aporten receptes a l’Institut.
Publicat el 13 de juny de 2017 a les 13:00 per Vicenç Moliné