L’Illa Esportiva tornarà a cobrar els abonaments a partir de l’octubre

A partir d’aquest mes d’octubre, L’Illa Esportiva tornarà al seu funcionament habitual sense restriccions horàries i amb les tarifes i el format d’abonaments d’abans de la pandèmia, segons ha comunicat l’Ajuntament.

Publicitat

Per això, s’ha substituït el sistema de control d’accés antic basat en la lectura d’empremtes digitals per un nou lector de codis que funcionarà sense cap contacte a través del telèfon mòbil i que permetrà obtenir dades en temps real sobre el nombre d’assistents, així com la seva identitat, per tal de garantir la traçabilitat en cas d’identificar-se un cas de Covid-19.

En aquest sentit, es deixaran de vendre les entrades puntuals que per motius de la Covid-19 s’havien estat oferint des de l’inici de la pandèmia fins ara. Els usuaris que encara disposin d’algun d’aquests tiquets, però, els podran fer servir fins al 31 d’octubre.

Publicitat

Tanmateix, l’Ajuntament descomptarà en el primer rebut d’abonament la part corresponent als dies que no es van poder gaudir el març de 2020 quan es va haver de tancar l’Illa Esportiva per la declaració de l’estat d’alarma.