L’Illa Esportiva estarà tancada durant el dia d’avui per vaga entre el personal

Els treballadors de l’Illa Esportiva han anunciat que se sumen a la convocatòria general de vaga per avui de les instal·lacions esportives públiques de gestió privada de Catalunya. Així doncs, l’Illa Esportiva romandrà tancada atès que no es podrà garantir el funcionament normal dels serveis i les instal·lacions.

Publicitat

Tot i això, la mesura no afecta les entitats esportives, que podran seguir els seus entrenaments de forma habitual, segons ha informat l’Ajuntament.

La vaga ha estat convocada per Comissions Obreres (CCOO) i la UGT de Catalunya en un comunicat emès aquest dimarts. Segons han informat, la demanda dels treballadors és un augment salarial del 10,5% per a tot el sector escalonat en els pròxims tres anys i “s’exigeix un salari just i la fi de l’explotació laboral que pateixen”.

Publicitat

Si més no, per la seva banda la patronal ofereix una pujada salarial en tres anys que com a màxim (únicament per a alguns grups professionals) arriba a un 9,70% amb revisió salarial topada, i amb la clàusula de compensació i absorció.

Així doncs, aquesta serà la primera protesta d’aquestes característiques dels centres esportius públics, un sector que aplega a més de 10.000 persones treballadores a Catalunya.

Publicitat