L’Handbol Castellbisbal es prepara per assaltar el liderat derrotant al Molins a domicili

P1370848L’equip cadet del Club Handbol Castellbisbal va demostrat que tenia assumida la importància del partit  d’aquest cap de setmana amb una meritòria victòria per 34 a 40 al camp del Molins de Rei.

Publicitat
moreno-pintor

Estava en joc la segona posició de la classificació. Tot en una plaça complicada, on els del Baix Llobregat havien demostrat una fortalesa pràcticament inexpugnable. Malgrat que els primers minuts de l’enfrontament  convidaven a pensar que el partit podria complicar-se (18-17 al descans), a la segona part es va poder intuïr les instruccions i correccions que l’entrenador del nostre equip va donar als jugadors.

La millora, tant en defensa com en atac, va ser evident i va conduïr a una cómoda victòria que catapulta a l’ H.Castellbisbal a les portes del liderat de la classificació. Aquesta es troba encapçalada pel Castelldefels,  amb tres punts d’avantatge però amb un partit més disputat .

Publicitat
cirera

La setmana vinent, on la competició s’atura, donarà pas a una próxima jornada, el dia 12 de desembre. Un partit, precisament contra el lider actual, on el Castellbisbal estarà en condicions d’assaltar el liderat.

Publicat el 2 de desembre de 2015 a les 13:00 per Vicenç Moliné

olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top