“L’experiència de Pere Navarro com alcalde el fa molt proper a la gent”

Publicitat

Què n’espereu de les properes eleccions?

Esperem que la ciutadania vulgui canviar el model lliberal de sortir d’aquesta crisis. Un model basat únicament en l’austeritat que no fa més que augmentar la diferència entre les classes socials i que només perjudica a la classe treballadora i petits empresaris en lloc de les elits de la societat.

Publicitat

Com creieu que afectarà el resultat de les eleccions a Castellbisbal?

Afectarà en aquells serveis i infraestructures que depenen la Generalitat. Un bon exemple que ha afectat de manera directe és que amb el darrer canvi de govern hem passat d’estudiar d’ampliar el CAP per necessitats del propi servei a tancar part d’aquest amb un govern lliberal.

Com heu participat en la campanya electoral?

Els militants i simpatitzants han participat directament assistint en actes de campanya fora del municipi. A nivell local han participat penjant cartells i pancartes,  a més a més d’organitzar dos actes oberts a la ciutadania, un amb la proposta socialista de model federal i un altre sobre el programa electoral del PSC.

Com creieu que ha rebut l’electorat de Castellbisbal les propostes del vostre partit?

S’ha creat un enorme soroll mediàtic sobre l’independentisme i el centralisme que dificulta molt el fet de poder fer arribar a la gent les propostes concretes del nostre programa electoral. Aquells que han assistit a l’assemblea oberta del dia 9 i podran venir a l’acte del dia 23 podran rebre de primera mà les propostes socialistes.

Coneixeu personalment el vostre candidat, en Pere Navarro? Quins són els seus punts forts?

Si que el coneixem personalment, de fet ha vingut en diverses ocasions a Castellbisbal, tant per actes de partit com per reunions de treball.

És una persona molt propera amb la gent, la seva experiència com alcalde li ha donat un gran coneixement de les dificultats i problemes de les persones.

I els seus punts febles?

Segurament el seu punt feble és que no ha tingut temps de donar-se a conèixer en l’escenari nacional per l’avançament de les eleccions.

Publicat el 23 de novembre a les 12:00