L’exconseller Josep Rull presenta el seu llibre ‘1 dia d’octubre i 2 poemes’ a Castellbisbal

Presentació llibre Josep Rull “1 dia d’octubre i 2 poemes”

El passat dimecres 14 de juliol a les 19 h, l’exconseller de Territori i Sostenibilitat Josep Rull va presentar el seu llibre ‘1 dia d’octubre i 2 poemes. Quan l’esperança venç la por’ als jardins de Can Margarit de Castellbisbal.

Publicitat

L’acte, impulsat i organitzat per Junts per Catalunya, va ser molt emotiu i va reunir prop de 40 persones als jardins de Can Margarit que van poder gaudir de la presentació i signatura de llibres, tot respectant les mesures de prevenció conta la Covid-19, segons ha comunicat la formació política.

En la publicació, l’exconseller fa una radiografia de Catalunya des de l’any 2017 i fins a l’actualitat on posa de manifest les pretensions de la Generalitat amb les accions de l’1-O. D’aquesta manera, narra un relat on reflexiona en clau política sobre què va representar el judici del Procés o com estava vivint la presó en primera persona.

Publicitat

Des de Junts, han manifestat el seu agraïment a Rull i molt orgullosos de poder comptar amb la seva presència. “És una persona molt estimada per nosaltres i sempre s’ha sentit molt content de venir i molt a gust amb la gent de Castellbisbal”, conclouen.