L’estratègia de la por des de l’estat espanyol

Aquesta Tribuna l’hem de dedicar, com no pot ser d’altra manera, als presos i exiliats polítics, que ja porten alguns d’ells més de set mesos privats de llibertat o sense poder tornar a casa per la injustícia espanyola, doncs aquesta la veiem dia rere dia en forma de condemnes a persones de pau, per lletres de cançons, tweets, llaços grocs, el color groc…

Publicitat

La llibertat d’expressió, un dret fonamental inclòs dins l’article 20 de la mateixa Constitució Espanyola, s’ha acabat a Espanya definitivament. Prefereixen incomplir les seves lleis que fer un referèndum pactat. Prefereixen convertir-se en la Turquia del Sud d’Europa que pactar un referèndum amb Catalunya.

Que trist!!

Publicitat

Aquest és el camí que ha escollit l’Estat en comptes de fer un referèndum tranquil, pacífic, civilitzat i democràtic, prefereix l’estratègia de la por, és a dir que pretén que tinguem por d’expressar qualsevol mena de protesta contra l’Estat, però qui diu que no farà el mateix quan els treballadors protestin per les seves condicions lamentables de feina? O quan ens apugin els impostos i els rebuts de la llum o el gas? O toquin les pensions? O vés a saber quins drets ens retallaran quan els roti i com els roti.

Tenim una justícia que s’ha tornat totalment injusta, i el que volen és que tinguem por, por de manifestar-nos, por per protestar, por per obrir la boca. Volen ciutadans amb por!! Però ho denunciarem i no pararem de denunciar-ho i ho farem sempre pacíficament, no cal dir-ho.

Aquells que creuen que amb la por provocaran la nostra autocensura van errats. Aquest moviment nostre civil i pacífic és el més gran que s’ha conegut a Europa, en la seva història recent i no desapareixerà amb la repressió dels Llarena, Lamela, Rajoy, Rivera, Sánchez, ABC, Razón, Quintana o Griso.

No entenen que la imposició per la força no podrà mai, mai, mai, amb la il·lusió que significa construir un Estat nou en forma de República (de Borbons ja l’estem farts, gràcies), perquè aquest Estat el volem net i humà, sobre tot humà, i el construirem entre tots i totes. Ho podem fer!! I que sigui inclusiu sense excepcions, el volem lliure, just i feminista on ens puguem cuidar els uns dels altres, tal com ens diu l’Oriol en una carta rebuda el passat 23 de maig des de la presó d’Estremera i en el proper acte que prepara la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya, la llegirem íntegrament per tothom.

Us esperem a totes i tots!!!

ERC Castellbisbal

Publicat el 1 de Juny de 2018 a les 14:00 per la secció local d’ERC