L’Esplai Gatzara organitza unes ‘colònies confinades’ a través de les xarxes socials

Avui, infants i monitors i monitores de l’Esplai Gatzara haurien d’estar tornant de les colònies de primavera, que han quedat suspeses a causa de la situació de confinament per a la contenció de la COVID-19.

Totes les iniciatives les comparteixen a través del compte d’Instagram @esplaigatzara
Publicitat

L’entitat organitza cada any cinc dies de convivències i rutes durant els primers dies de vacances escolars de la Setmana Santa i, per a celebrar-les d’alguna altra manera, ha organitzat diferents activitats per entretenir els infants i les seves famílies a través del seu compte d’Instagram. Cada dia des de el dissabte dia 4 n’han proposat una de diferent: lectura d’un conte, classe de ‘zumba’, un treball manual, un quinto i la presentació de balls per grups que ensenyaran aquesta tarda.

Aquesta no és la primera iniciativa que els Gatzara han portat a terme a través d’Instagram. Des de que ha començat el confinament i no poden fer esplai les tardes del dissabte, l’equip de monitors i monitores ha anat penjant ‘reptes’ amb l’etiqueta #Gatzaracadadia, i ha compartit els resultats de cada infant.

Publicitat