L’Esplai Gatzara necessita espai JA!

Encara amb el record dels actes de celebració del 35è aniversari de l’Esplai Gatzara, el passat dilluns 30 de setembre els monitors i monitores de l’esplai ens sorprenen exposant públicament al Ple Municipal la necessitat de disposar de més espai per poder acollir la seva activitat. Sí, el que tenen els ha quedat petit, expliquen. L’espai actual només compta amb quatre aules i ara mateix tenen vuit grups. El doble!

Esplai Gatzara
Publicitat

D’aquesta imatge volem destacar dues coses.

D’una banda, la importància de la tasca que es realitza des de l’Esplai Gatzara. Perquè, si necessiten un espai més gran que el que tenen actualment, és degut a l’alta demanda per part dels infants i de les seves famílies, amb una important llista d’espera. Recordem que l’espai és una entitat sense afany de lucre que treballa amb infants i joves del poble oferint un temps de lleure de qualitat a través de diferents tipus d’activitats. Però la seva activitat va molt més enllà del “passar-s’ho bé”. Aquest espai lúdic és altament pedagògic, ja que és un espai on es treballen valors com compartir, respecte a la diversitat, treball en equip…; s’afavoreix l’autonomia i es fa créixer els nens com a persones crítiques i constructives dins la societat. Actualment en formen part 155 infants i monitors i una setantena es troben en llista d’espera. Aquesta alta demanda ens enorgulleix ja que reflecteix un tipus de societat que valorem com a positiu i creiem que cal continuar fomentant activitats d’aquest tipus.

Publicitat

I, d’altra banda, volem visualitzar el col·lectiu juvenil en positiu amb el reconeixement del paper dels monitors i monitores de l’esplai. Hem dit abans que l’esplai és una entitat sense afany de lucre, això vol dir que aquesta tasca educativa al servei de la societat i del nostre poble el desenvolupen persones JOVES de Castellbisbal de manera voluntària. Per tant des d’aquestes línies només tenim paraules d’agraïment als monitors i monitores de l’esplai, tant als actuals com els que en algun moment dels 35 anys d’història de l’entitat hi han aportat el seu gra de sorra i hi han treballat desinteressadament per als infants i per al poble. Valorem molt positivament que part del jovent de Castellbisbal tingui aquest esperit de col·laboració amb el seu poble treballant per l’educació dels més petits i destaquem que el fet de fer de monitor/a contribueix a créixer com a persona.

Per tant, i ja per acabar, volem deixar palès que donant suport a iniciatives com aquestes hi guanyem TOTS: els infants, els joves, les famílies, el poble… Com a ERC, que en el programa electoral de les eleccions municipals del 2019, concretament en el punt 3.20, ja preveiem aquesta necessitat, demanem que des de l’Ajuntament es busquin les solucions necessàries per poder acollir l’activitat d’aquesta entitat amb 35 anys de trajectòria al servei dels infants i les famílies del Castellbisbal.

Esplai Gatzara

LES ELECCIONS DEL 10-N A CASTELLBISBAL

Volem agrair el magnífic resultat que ha obtingut Esquerra Republicana de Catalunya al nostre Municipi, amb un recolzament de 1.550 vots que l’han convertit en la primera força política del nostre poble. Moltes, moltíssimes gràcies.

A ERC seguim persistint obstinadament a treballar per un país millor, més just i amb consciència d’emergència ecològica, per això agraïm el suport que ens han donat els 1.550 vots que aniran a Madrid a defensar les nostres llibertats, les llibertats de tots i totes.

Gràcies Castellbisbal!

Eleccions

ERC Secció Local

Castellbisbal

  Share: