L’escola Els Arenys celebra avui el 10è aniversari

El mur que commemora el 10è aniversari de l'escola Els Arenys. Foto per: Xènia Ramis
El mur que commemora el 10è aniversari de l’escola Els Arenys. Foto per: Xènia Ramis

Avui l’escola Els Arenys està d’aniversari. Concretament, fa 10 anys i, per celebrar-ho, ha fet tot un seguit d’actes al pati del centre. Molts pares, mares, exalumnes i exalumnas han estat partíceps d’allò que els professors, les professores, els alumnes i les alumnas havíen preparat amb tant entusiasme.

Publicitat

La celebració ha començat amb un discurs d’una professora. Tot just després, la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Dolors Conde, ha dedicat unes paraules a totes les persones vinculades amb l’educació de l’escola Els Arenys.

A més, s’ha disculpat en nom de l’alcaldessa, Conxi Llurba, ja que no ha pogut assistir. Acte seguit, els nens i nenes que com a extraescolar fan classes de dansa a l’escola, han presentat un ball.

Publicitat

A continuació, una dona membre de l’AMPA ha pronunciat un discurs, durant el qual ha fet una crida als representants polítics. Els ha demanat ajuda, ja que si retallen pressupostos educatius afavoreixen a l’empitjorament de la difícil situació en què es troben, que cada cop es fa més i més evident. Ja per acabar amb la celebració del 10è aniversari, han exhibit el gran mural en què tots els alumnes havíen participat.

Publicat el 22 de març de 2013 a les 17:22 per Cristina Muelas