Les versions de l’orquestra Montecarlo animen un concert de Festa Major fluix de públic

2013-01-20 02.15.19Les versions de l’orquestra Montecarlo, que va tocar clàssics de la música internacional i catalana, va revifar una nit de Festa Major que havia començat amb poca assistència de públic.

Publicitat

Poc després de la una de la matinada, al ball de Festa Major amb la versió més clàssica de la Montecarlo hi havia escàs públic i l’afluència no va augmentar fins que no va començar la segona part del ball, quan l’orquestra va canviar d’estil a fregar de les dues de la matinada.

La música actual va animar a entrar el nombrós públic jove que feia temps a les portes del Casal i tots aquells que van poder superar l’estricte control de DNI que feien els guàrdies de seguretat per verificar l’edat dels assistents van començar a omplir la pista de ball del Casal.

Publicitat

La festa va acabar ben entrada la matinada amb la música d’un DJ que si que va aconseguir reunir un bon nombre d’assistents, fent que fos el moment de la nit amb més participació.

Poc abans del final de la festa, que va acabar a les 5 de la matinada, es van tornar a repetir diferents robatoris de jaquetes i van sorgir petits aldarulls, que van acabar amb la intervenció de la Policia Local de Castellbisbal i els Mossos d’Esquadra.

Publicat el 20 de gener de 2013 a les 12:14 per Vicenç Moliné i Laura Grau