Les obres de l’enllaç entre l’A2 i l’AP7 es reprendran dilluns

Fotografia: Aleix Mateu

Les obres de l’enllaç entre l’A2 i l’AP7 tornaran a començar dilluns vinent, segons ha fet públic aquesta tarda l’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca.

Publicitat

En un video publicat per Sant Andreu Televisió, Llorca ha explicat que la setmana vinent començaran els treballs per acabar el pont i les connexions que hi han de donar accès, tot i que aquesta setmana ja es començaran a veure moviments de material a les obres.

Tot i que la data concreta encara no se sabia, al desembre es va fer públic que les obres es reprendrien a la primavera, després que el Consell de Ministres aprovés el nou projecte d’obres. Segons la informació publicada en aquell moment, els treballs haurien de durar uns 18 mesos, pel que haurien d’estar enllestides a finals d’agost de 2020.

Publicitat

La finalització d’aquest enllaç, en construcció des de l’any 2008 i amb els treballs aturats arrel de la crisi, ha estat una de les reclamacions recurrents dels municipis de la zona, especialment Castellbisbal i Sant Andreu, on els diferents equips de govern han coincidit en la necessitat d’enllestir aquesta connexió.

Author: Vicenç Moliné